Fülakupunktúra

Papp Rózsa vagyok, természetgyógyász- fülakupunktúrás addiktológus, életmód- és táplálkozási tanácsadó, valamint ThetaHealing® konzulens.

2016 óta foglalkozom önfejlesztéssel, testi-lelki egészség megőrzésének lehetséges módszereivel és a leghatásosabb módszereket kombinálva segítek a hozzám fordulóknak problémáik megoldásában.

Egy 11 éves leánygyermek édesanyjaként személyes küldetésemnek is tekintem felhívni a figyelmet a testi- lelki egészség elérésének és megtartásának fontosságára, kiemelt figyelmet fordítva a megelőzésre. A testi-lelki egészség megtapasztalásához egyaránt szükség van helyes táplálkozásra, illetve érzelmeink, traumáink helyes értelmezésére, gyógyítására, továbbá a naponta átélt stressz helyes kezelésére, feldolgozására, ezzel elkerülve azt, hogy azok pszichoszomatikus tüneteket, testi betegségeket okozzanak.

Szolgáltatásaim:

Fülakupunktúrás kezelés: Kiválóan alkalmazhatóak stresszkezelésre, feszültségoldásra, hangulatjavításra, alvászavarokra, fájdalom- és gyulladáscsökkentésre, migrén, étvágy csökkentésére, szenvedélybetegség esetén, immunerősítésre, vegetatív idegrendszert, májat, tüdőt, vesét érintő betegségek esetén.

Metamorf masszázs: A metamorf masszázs NEM egy hagyományos masszázs, hanem egy olyan speciális lelki blokkoldó technika, amely a testünk energiaáramlásának helyreállításával az életszemléletünkben hoz javulást, kedvező hatással lehet a pszichoszomatikus tünetekre és a stressz oldására. Segítségünkre van lelki, fizikai blokkjaink feloldásában. Ugyanis a lelki sérülések, traumák, fájdalom érzése a tudatalattiba kerülnek és ott rögzülnek. Ezek a blokkok akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre és akár testi problémákat is okozhat, továbbá megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk.

Életmód- és táplálkozási tanácsadás: Kérj személyre szabott étrendet célodnak, egészségügyi állapotodnak megfelelően, figyelembe véve az esetleges ételintoleranciádat, kedvenc, illetve kevésbé kedvelt ételeidet!

ThetaHealing® konzultáció:
A konzultáció során azokon az érzelmi blokkokon, traumákon, fájdalmas érzéseken dolgozunk, melyeket a múltban tapasztaltál meg és káros, fájdalmas módon hatnak ki a jelenedre. A tudatalattid a saját védelmed érdekében elraktározza ezeket az élményeket, programokat, hitrendszereket, hogy egy hasonló szituációban, jelezzen számodra, hogy el tudd kerülni a vészhelyzetet, fájdalom újbóli átélését.
Ezekben a helyzetekben olyan megküzdési stílusokat, módszereket használtál, amit kisgyermekkorban sajátítottál el, szüleidtől lestél el. Ha ezek hibásak és károsan, fájdalmasan hatnak a jelenedre, változtatásra van szükséged, hiszen a múltban elsajátított megküzdési stílust alkalmazva a jelenben mindaddig újrateremtődnek ezek a fájó, rossz érzést okozó helyzetek, amíg nem oldod őket. Ahhoz segítelek hozzá, hogy ezeket a sémákat felismerd és gyakorlati útmutatással meg tudd változtatni egy boldog, kiteljesedett élet megélése érdekében.

Főbb területek:

  • önértékelés, énkép fejlesztése
  • függőségek kezelése, érzelmi evés, kényszeres túlevés
  • betegségek hátterében álló lelki okok gyógyítása
  • stressz, szorongás, pánik, álmatlanság
  • párkapcsolati problémák, sérült kötődés
  • bőséget akadályozó hitrendszerek
  • halogatás abbahagyása stb.

Bejelentkezés: +3620/375-35-33

Itt találsz minket

Székesfehérvár, Malom u. 49.
+36 22 425 316,
+36 70 905 4303