Cooltech

Hallott már a Cocoon Medical termékeiről?

A Cocoon Medical cég 2010-ben alakult Barcelonában a legmagasabb technológiát és innovációt biztosítva az orvosesztétikai piacon. A Cocoon Medical maximálisan arra törekszik, hogy a leghatékonyabb, legbiztonságosabb és lekedvezőbb kezelésekkel elégítse ki a legigényesebb ügyfelei és betegei igényeit.

Világszínvonalú disztribútor hálózattal rendelkezik több mint 60 országban, közvetlen beszállítói kapcsolattal Európában, Latin-Amerikában, Hongkongban és az Egyesült Államokban is.

Zsírcsökkentés a cooltech berendezéssel?

A Cooltech által végzett kriolipolízis a zsírleszívás nem-invazív alternatívája valamint fájdalommentes kriogén technológia, amely a felesleges zsírtöbblet végleges elfagyasztását célozza. Hatékonyan csökkenti a helyi zsírlerakódásokat szabályozott hűtéssel -8 Celsius fokra vákuummal kombinálva.

Eszköz a test teljes kontúrozására

A Cooltech berendezéssel végzett kriolipolízis ellenőrzött hűtési technológiával csökkenti a bőr alatti zsírréteget a test bizonyos területein. A készülék úgy működik, hogy fokozatosan kizárja a test hőjét a bőr alatti zsírrétegből. A kezelés eredményeként a kezelt területen a bőr alatti zsír folyamatosan csökken. Az eljárás során állítható vákuumos kezelőfejet használunk a zsír szelektív hűtésére, ezáltal a sejtek apoptózisát okozva. A Cooltech kialakítása lehetővé teszi az egész test kontúrozását. Ebből a célból a készülék különféle méretű és alakú kezelőfejjel rendelhető, amelyek testreszabottak és specifikusak a test minden területére.

Cooltech kriolipolízis

Hogyan működik:

A megfelelő applikátor vákuummal felszívja a zsírszövetet, amelyben ezáltal ideiglenesen csökkent a vérkeringést, és ez elősegíti a krioterápiát – valamint érzéketlenné teszi a területet. A megfelelő területet kevesebb mint egy perc alatt fájdalom nélkül lehűtjük – 8 Celsius fokra. Maga az eljárás 70 percig tart. Hűtési hatás jön létre, amíg a szövet el nem éri a programozott hőmérsékletet. A cél az öt esszenciális zsírsav közül 3 elfagyasztása oly módon, hogy már az első eljárás során ezen a területen a zsírsejtek legalább 30% -át kristályosítsa. Az applikátor vákuumja csak a felesleges zsírt szívja fel, csökkentve ezzel a vér áramlását a kezelési területre, és így fagyasztva a beszívott zsírsejteket. A kezelést követően megkezdődik a nyirokrendszer zsírtartásának adipocita apoptózisának (a test zsírsejtjeinek programozott halála) kvázi természetes-azonos folyamata.
A módszer a test természetes folyamatain alapul. A zsírt lényegében elszeparáljuk azáltal, hogy kiemeljük a test síkjából, míg a védőmembránnak és védőközegnek köszönhetően a bőrsejtek érintetlenek maradnak.

Kezelési területek:

 • Has
 • „Úszógumi”
 • Comb külső és belső íve
 • Derék
 • Kezek/karok
 • Hát

Hogyan végezheti el a kezelő személy a COOLTECH kezelést 6 lépésben?

 1. Felméri, diagnosztizálja a kezelendő területet.
 2. Felteríti a Cool Gel Pad védőmembránt a kezelni kívánt területre.
 3. Felhelyezi a COOLTECH applikátort a Cool Gel Pad membránra.
 4. Ezután elindítja a szabályozott hűtési, fagyasztási folyamatot, ami a zsírsejtek apoptózisához vezet.
 5. Az eljárás után leveszi az applikátort, és intenzív masszázzsal fejezi be a kezelést az adott területen.
 6. A folyamat végén a szervezetünk fiziológiás mechanizmusok útján kezdi eliminálni a zsírsejteket. Az első eredmények 2 hét után kezdenek látható mértéket ölteni, ugyanis ennyi időbe telik szervezetünknek, míg észleli ezt a lágy folyamatot, és felkészül az elfagyasztatott zsírsejtek eltávolítására.

COOLTECH kezelés 6 lépésben

SZAKASZOK:

Az eljárás nem lehet kevesebb, mint 70 perc, mert ennyi ideig tart, amig -8 Celsius fok hőmérséklet mellett a mélyebben taláható zsírsejtek is lehűlnek. Az eljárás hatékonysága függ a zsírsavak reakciójától a hőmérséklet jelentős változásaira.

A zsírszövet -8 ° C-on történő lehűtésekor a sejt három zsírsava kristályosodik. A lehűtött zsírsejt elveszíti életképességét. Bármely más, -8 ° C feletti – például 0 ° C – hőmérsékleten működő kriolipolízis készülék nem hatékony, és nem valósul meg a kriolipolízis.

Interfész: Az egység intuitív felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti minden kezelési protokoljának beállítását. Az érintőképernyő dinamikus és könnyen használható.

Eredmények:

A kezelt terület körfogata ± 1,3 – 5,3 cm -rel csökken. Ezek az eredmények az első eljárás után 15 naptól számítva 3 héten keresztül alakulnak ki a legszemléletesebben. Ugyanezt a területet minimum 6 hét elteltével lehet újra kezelni (habár a roncsolt zsírsejtek eltávolításának folyamata esetenként eltarthat akár 3 hónapig is). Már az első kezelést követően akár 30% -kal kevesebb zsír maradhat a kezelt terület, és 3 eljárás után a zsírsejtek 70-80% -os pusztulása érhető el.

Előtte
Utána
Előtte
Utána
Előtte
Utána
Előtte
Utána

IDŐPONTFOGLALÁS

Itt találsz minket

Székesfehérvár, Malom u. 49.
+36 22 425 316,
+36 70 905 4303